"שמן המפ "-מזרעי קנביס טהור (473מג')אריזת חסכון

165.00

שמן המפ: האם נמצאה התרופה הטבעית לפסוריאזיס
הוא מופק מצמח הקנאביס,  בעל סגולות רפואיות שונות. אבל לאחרונה יותר ויותר אנשים טוענים כי "שמן המפ" ריפא אותם ממחלת העור הנפוצה פסוריאזיס. האם שנים של טיפולים וביקורים בים המלח יכולים היו להסתיים מזמן?

תיאור

לשמן המפ / שמן קנאביס טהור מכילים ריכוזיות גבוהה ביותר של חומצות שומן הכרחיות ממקור צמחי ויש לו יכולות לסייע במקרים חמורים של דלקות או גירויים בעור, כמו מחלת הפסוריאזיס, מחלות ניווניות או מחלות הקשורות לזיכרון.(כמעט חצי ליטר) ב165 ש"ח רק לקונים באון ליין באתר

זרעי ההמפ (קנאביס) מכילים את הריכוז הגבוה ביותר בטבע של חומצות חיונית שעל הגוף לצרוך על בסיס קבוע על מנת לתפקד באופן חיוני במשך כל הזמן. שמן המפ הנקרא לעיתים גם שמן קנאביס נחשב למזון על בשל הריכוז הגבוה של חומצות חשובות כמו אומגה 3 ו- 6 אין ספק שמדובר בשמן שעשוי לשפר באופן משמעותי ביותר את תפקודי הגוף השונים, הן במצבי בריאות ושגרה ובעיקר במצבי חולי או מצוקה גופנית.

סגולות שמן המפ / שמן קנאביס

מיצוי תמציות הזרעים וערבובן עם שמן (שמן זית באיכות מעולה ברוב המקרים) מביאה לכך שמתקבל מוצר בעל יכולות מדהימות של הרגעה ושיכוך כאב, ספיגה מידית במידה ונמרח על העור או דרך הריריות המצויות בחלל הפה.

כאשר מדובר על שמן קנאביס בעל סגולות כל כך ייחודיות המתאימות לטיפול, סיוע והקלה במגוון רחב של מצבים – טיפול במחלות ובעיות עור, בעיות במערכת השרירים והעצבים, הרי שהספיגה המהירה וההשפעה חשובות מאד ומדובר בתכונות המצטרפות לשאר התכונות של השמן והזרעים שמהם הוא מופק.

מקורות לצריכה של שמן קנאביס

החומצות של שמן ההמפ או שמן קנאביס, אינן מיוצרות בגופנו ואנו נדרשים לצרוך אותם ממקורות חיצוניים כמו מזון או תוספים שונים. בדרך כלל חומצות אלו מצויות בתבואה כמו בזרעי פשתן שעשירים אגב באומגה 3, ומצויות גם בדגים שמכילים ריכוזיות מאוד גבוה שלהן.

השוני בין צמח הקנאביס לשמן ההמפ

בשונה מהשימוש האסור בצמח הקנאביס שיש בו כדי להשפיע על התודעה ועל מצב הערנות של המשתמש – כאשר עושים שימוש בשמן הקנאביס אין השפעה על מצבים אלה אלא אך ורק על המצב הבעייתי אשר לשמו נוטלים את השמן מלכתחילה. זו הסיבה ששמן מסוג זה מותר לשימוש ואפילו מומלץ במקרים רבים. יחד עם זאת, לפני שמחליטים ליטול שמן המפ חשוב לדעת את כל מה שצריך אודותיו,

שמן קנאביס בריכוז גבוה נמצא בשימוש בעולם הרפואי כמשכך כאבים חזק במיוחד עבור מי שסובל מכאבים או ממחלה קשה – חולים אונקולוגיים, מטופלים שעברו ניתוחים קשים או כאלה המתאוששים ומחלימים מפעולות כירורגיות לא פשוטות. שמן המפ מופק בכבישה קרה על מנת שלא לפגוע בסגולות הזרעים וכך מתקבל מיצוי לא פחות ממעולה המתאים לשימושים שונים.

ההמפ והקנאביס הם בסופו של דבר אותו צמח אך זנים שונים. הם מוגדרים כסטיבה, שהיא משפחת צמחים עם מאות זנים שונים ומשונים. בתחילת דרכו פה בארץ לצמח ההמפ היו בעיות מכיוון שהוא מאוד דומה בצורתו לצמח הקנאביס ולא היה ידוע בהתחלה האם לאשר את שימושו או לא, ולכן שמן המפ לא היה בשימוש קביל. ניתן לציין ששמן המפ / שמן קנאביס מכיל כמות מאוד קטנה של THC אך אין לה אותה השפעה כמו כמות רגילה בקנאביס ולכן הוא חוקי בארץ

שמן זרעי קנבוס טהור הוא שמן תכליתי באמת עם יתרונות רבים מן הקולינרי כדי קוסמטי. המכיל אחד התוכן חומצת שומן הגבוהה ביותר של כל צמח, יש לה גם ריח מטורף נעים, בשל רמות גבוהות של כלורופיל, הוא צבע ירקרק. זה שמן לא שמנוני נספג בקלות לתוך העור. ניתן להוסיף מוצרי טיפוח השיער כדי לעזור להגביר את הגמישות, יכולת הניהול, ברק.

שימוש מוצע

לקבלת טיפול אישי זה יכול להיות מיושם על העור ולפנים בכלל וטיפול הגוף. עיסוי לתוך אזורים יבשים של העור או הקרקפת. יכול לשמש כבסיס לעיסוי עיסוי פרמיה או מוצרים ארומתרפיה.

רכיבים נוספים

קנאביס אורגני סטיב (זרע קנבוס) שמן (99.5%), טוקופרול (ויטמין E) (נוגדי חמצון כדי לשמר את הרעננות של השמן).

אזהרות

לשמור מחוץ להישג ידם של הילדים. המנע מקשר עין. אם מתרחשת גירוי, אדמומיות או אי נוחות, הפסק את השימוש והייעץ עם רופא מורשה. חנות אטום היטב במקום קריר ויבש.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.